Christian Devallée in Dilbeek:

creatie van tuinmuren, groendaken en sauna’s

02 569 04 54

Uitgebreide vakkennis op het gebied van tuinmuren en sauna’s

lijn

Behalve volledige of gedeeltelijke tuinaanleg, biedt Christian Devallée in Dilbeek (Sint-Genesius-Rode, Waterloo) u ook een gespecialiseerde service in tuinwerken aan. Ons team voert voornamelijk werken uit in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel.

Verlichtingssystemen

Met een mooi verlichtingssysteem belicht u de harmonie in uw tuin, zelfs ’s nachts! Op die manier kunt u 24/7 van uw buitenruimte genieten.

Fonteintjes

Een fontein brengt een unieke sfeer in uw tuin. Het is een visuele meerwaarde die uw tuin naar een hoger niveau tilt. Wij nemen zowel de plaatsing als het onderhoud van uw tuinfontein voor onze rekening. Bovendien kunt u ook een beroep op ons doen voor de restauratie van oude fonteinen of pompen.

Tuinmuren

Tuinmuren – of muurtuinen – geven uw tuin een extra dimensie. Letterlijk, want deze innovatieve oplossing voor kantoren, terrassen en andere moeilijk in te richten plaatsen tilt uw groene ruimte de hoogte in. Ons team creëert, plaatst én onderhoud muurtuinen in alle vormen en formaten. Ook het irrigatiesysteem en het automatische meststofsysteem nemen we voor onze rekening.

Groendaken

Vraag ons advies over de plaatsing van een groendak. Met een groendak isoleert u uw woning beter – én geeft u ze extra cachet. We kunnen u begeleiden bij de keuze van planten en aangepaste substraten.

Hammam en sauna

Een hammam of sauna in huis: wie droomt er niet van? Wij zetten onze knowhow aan het werk, zodat u kunt genieten van de hammam of sauna die u verkiest.

Biologische reiniging

Geef opnieuw leven aan de fauna en flora in de waterpartij in uw tuin wanneer die vervuild is met niet-afgebroken organische materialen.

Plaatsing van afsluitingen

Wij plaatsen de afsluiting van uw keuze rondom uw tuin, om zo uw veiligheid te vergroten: flexibel, stevig, dubbele omheiningen met vulling (steen of schors) …

Bestratings- en nivelleringswerken

Uw bestratingswerken of nivelleringswerken nauwkeurig uitvoeren? Ook dat is een kolfje naar onze hand. Verhardingen met exotisch hout, schanskorven, beton of natuursteen: alles is mogelijk. Het is essentieel om de ondergrond goed te nivelleren voor de start.

Wilt u meer weten over deze diensten of meteen een offerte aanvragen? Contacteer ons vandaag nog!