Tuin vanuit de hemel

Tijd voor de tuin. Is uw tuin van het niveau van uw woning ?

Van droom tot werkelijkheid

Onze passie voor de tuin bestaat uit meerdere gebieden

Devallée blijft steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen om de perfecte tuin te kunnen verwezenlijken

 

Voor uw groene ruimtes, waterpartijen, bloemperken, zwembaden, en alles wat uw woonomgeving harmonieus verbindt met de natuur, bieden wij u twee generaties aan artistieke en technische vaardigheden aan.

Onze klassieke, moderne of tijdloze projecten zijn steeds op maat van de klant en perfect afgestemd op hun persoonlijkheid. We mochten al tuinen creëren in België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland.

Of uw droomproject nu een alleenstaand huis, een gebouwencomplex, de hoofdzetel van uw bedrijf of een openbare ruimte is ... onze ingrepen zijn steeds afgestemd op uw specifieke wensen. Wilt u graag dat we heel uw project onder handen nemen of liever enkel een deeltje ervan?

Geen probleem, ons team van tuiniers en technische professionals staat steeds garant voor onberispelijke kwaliteit. Onze jarenlange ervaring vullen we steeds aan met nieuwe opleidingen en nieuw materiaal. Zo kunnen we uw groene ruimte zo kwalitatief mogelijk, in de beste omstandigheden, en op een korte tijd verwezenlijken.

Wij zijn gepassioneerd door plantkunde, tuinbouw, geologie, sociologie, architectuur, stedenbouw en kunst. Al deze passies combineren we met plezier om zo de structuur, functionaliteit en andere aspecten van uw groene ruimte tot een hoger niveau te tillen. Het zijn dé ingrediënten voor de tuin van uw dromen.

Ze vertrouwden ons