top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK:

DE EXPERTISE DIE UW DROOMTUIN TOT LEVEN WEKT

CONTACTEER ONS OM HET ONTWERP VAN DE TUIN VAN UW DROMEN TE BESPREKEN

lijn

Bent u op zoek naar een tuinarchitect of landschapsarchitect voor uw privétuin of de buitenruimte van uw onderneming? Neem contact op met het gerenommeerde landschapsbureau Christian Devallée in Dilbeek.

DE DIENSTEN VAN DEVALLÉE

Onze multidisciplinaire bureau biedt een ruime waaier aan diensten. We werken voornamelijk voor een particuliere en professionele klanten in Waals-Brabant (Dilbeek, Sint-Genesius-Rode, Waterloo…), Vlaams-Brabant en Brussel. Echter, klanten van over heel het land zijn van harte welkom.

We bieden steeds maatwerk aan. Zo kan ons team de volledige inrichting van uw groene ruimte voor z’n rekening nemen of enkel de plaatsing van uw vijver.

U kiest de diensten die u nodig hebt:

Landschapsarchitecten Christian en Régis Devallée

tuinaanleg

creatie van zwembaden en spa's

aanplantingen

plaatsing van vijvers, zwemvijvers of natuurlijk zwembad

plaatsing van terrassen en tuinpaden

diverse constructies

Doorheen de jaren hebben we onze aanpak sterk verfijnd. Zo realiseren we steeds de buitenruimte die bij u én uw woning past. Na een eerste gesprek, tekenen we de eerste schetsen van uw toekomstige droomtuin. U geeft uw aanmerkingen door, waarna we een pallet samenstellen van beplanting, bestrating, licht- en waterpartijen.

Vervolgens gaat ons gespecialiseerde studiebureau aan de slag. Zij integreren uw wensen en aanmerkingen in het project, zodat ons team van tuinaannemers aan de slag kan voor uw buitenruimte.

OVER CHRISTIAN DEVALLÉE

Ons bureau heeft al een halve eeuw een bijzonder sterke reputatie, dankzij onze originele tuinconcepten. U geniet van twee generaties expertise en vakmanschap als u op ons vertrouwt:
 

  • Christian Devallée: afgestudeerd aan de School voor Tuinbouw en Landschapsarchitectuur in Vilvoorde, stichter van de onderneming in 1969.
     

  • Régis Devallée: afgestudeerd aan de School voor Tuinbouw en Landschapsarchitectuur in Vilvoorde en in het bedrijf gekomen in 1997. Beheerst alle facetten van het vak tot in de kleinste details. Ruime technische knowhow, met oog voor de finale afwerking én het creatieve proces.

PASSIE EN PRIJS

Régis heeft een grote bewondering voor het werk van de Braziliaanse landschapsarchitect Ruberto Burle Marx. Die inspiratie zet zich door in het portfolio van het bedrijf, met unieke visuele dimensies. Zo werd Régis gelauwerd met de Prijs Jules Janlet voor de creatie van de patio van het Saint-Jean Ziekenhuis in Brussel.

asset42.jpeg

WILT U MEER INFORMATIE INWINNEN?
AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN!

PARTICULIEREN

BEDRIJVEN

ZE VERTROUWEN ONS

Pierre Marcolini
Coca Cola
Pfizer
Salvay
Clinique Saint-Jean
Iris
bottom of page