top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE (DILBEEK, VLAAMS-BRABANT):

AANLEGGEN VAN UW TUIN, VOLGENS UW VOORKEUREN

REALISEER DE TUIN WAAR U ALTIJD AL VAN DROOMDE

lijn

Wilt u genieten van de expertise en de ervaring van een specialist in tuinbeplanting? Doe dan een beroep op landschapsarchitectuurbureau Christian Devallée in Dilbeek, vlakbij Sint-Genesius-Rode en Waterloo! Contacteer ons!

TUINONTWERP

Uw smaak en stijl zijn uniek. Dat trekt zich ook door in uw tuin. Daarom beginnen we altijd meteen gedetailleerd gesprek over uw voorkeuren. Zo kunnen we meerdere voorstellen doen voor uw tuin – of een gedeelte ervan. Het doel: een tuin creëren die perfect aansluit bij wie u bent;

TUIN AANLEGGEN

Als u het concept van uw tuin kent, kun u ook op ons rekenen voor de aanleg ervan. We creëren een aangename, harmonieuze groene ruimte vol essentiële elementen. U kunt op ons rekenen voor de totale opvolging van uw tuinaanleg, waarbij we betrouwbare partners gericht coördineren. U geniet van één aanspreekpunt tijdens het hele project.

TUINONDERHOUD

De natuur evolueert snel op het ritme van de seizoenen. Door middel van een regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat u altijd graag in uw tuin vertoeft. Ons team neemt het volledige onderhoud van uw tuin in handen. Op maat, uiteraard, aangepast aan uw noden.

U kiest de onderhoudsformule die bij u past: wekelijks, maandelijks, jaarlijks. Ook voor occasionele tuinwerken – zoals het kappen van bomen en snoeien van hagen – kunt u bij ons terecht.

KIES VOOR EEN ERVAREN PARTNER IN TUINAANLEG, TUINONDERHOUD EN TUINONTWERP IN DILBEEK: CONTACTEER ONS NU!

PARTICULIEREN

BEDRIJVEN

ZE VERTROUWEN ONS

Pierre Marcolini
Coca Cola
Pfizer
Salvay
Clinique Saint-Jean
Iris
bottom of page