top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK (VLAAMS-BRABANT):

PLAATSING VAN ZWEMVIJVERS EN WATERPARTIJEN IN UW TUIN

CONTACTEER ONS VOOR DE PLAATSING VAN UW ZWEMVIJVER

lijn

De gedroomde waterpartij of vijver installeren in uw tuin? Bespreek de mogelijkheden tijdens een gesprek met Christian Devallée: contacteer ons nu!

OP VAKANTIE IN UW EIGEN TUIN

Het dagelijks leven kan bijzonder druk zijn. Even ontspannen en energie bijtanken in uw eigen tuin klinkt dan als een fantastisch idee. Onze tuinaannemers hebben de juiste oplossing in huis: de creatie van een waterpartij op maat voor uw tuin. Heerlijk genieten én een absolute meerwaarde voor uw buitenruimte.

Het geluid van water ontspant altijd. Het vermindert stress en geeft rust. Wilt u daar ook van genieten? Contacteer ons dan vandaag nog voor het ontwerp én de realisatie van een waterpartij op maat. We zijn voornamelijk actief in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Welk project we ook voor onze rekening nemen – tuinaanleg, tuinonderhoud, beplanting, terrassen of tuinpaden – we integreren elke creatie maximaal in de bestaande omgeving, zodat er een harmonieus geheel gecreëerd wordt. Dat geldt ook voor het plaatsen van waterpartijen en zwemvijvers. We houden rekening met de aanwezige tuinelementen en zorgen ervoor dat uw vijverpartij een mooie aanvulling vormt op het huidige ontwerp.

Als u dat wilt, voorzien we uw zwemvijver van een filtersysteem. En op het gebied van materialen hebt u de keuze uit onder meer EPDM, polyester en bentoniet. Aarzel niet om raad te vragen aan onze technische teams op het gebied van onderhoud voor uw zwemvijver en waterpartijen. Van natuurlijke filtering tot traditionele filters: alles is mogelijk.

a035b9ec7c6586a29ca829336c0c8a82.jpg

WILT U MEER INFORMATIE INWINNEN? CONTACTEER ONS NU!

REALISATIES

bottom of page