top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK (VLAAMS-BRABANT)

RUIME ERVARING VOOR AL UW TUINPROJECTEN

Tuinaanleg

LANDSCHAPSARCHITECTEN

TUINAANNEMER

TUINAANNEMER

TERRASSEN EN TUINPADEN

TERRAS  EN OPRIT

VAN DROOM TOT WERKELIJKHEID, ONZE PASSIE VOOR DE TUIN BESTAAT UIT MEERDERE GEBIEDEN

lijn

CHRISTIAN DEVALLÉE

Doe een beroep op de services van een ervaren tuin- en landschapsarchitect. Bij Christian Devallée in Dilbeek bent u aan het juiste adres voor het volledige ontwerp van uw tuin – maar ook de plaatsing van uw zwembad, terras, zwemvijver of natuurvijver. Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken!

OP MAAT VAN ONZE KLANTEN

Al het werk dat ons bureau levert, is 100% maatwerk. Elk project komt tot stand door diepgaand gesprek met onze klant. Dat staat ons toe om uw wensen en tuindromen in realiteit om te zetten. 

Uw persoonlijke verbeelding is dus het startpunt van alles. Uw tuinproject wordt uitgevoerd in de stijl die u verkiest: strak en modern, klassiek of tijdloos. U beslist, wij voeren uit.

WILT U UW PROJECT MET ONS BESPREKEN?
CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Tuinaanleg

PARTICULIERE ÉN PROFESSIONELE KLANTEN

Zowel particuliere klanten als professionele klanten zijn van harte welkom. Voor particulieren zijn we ervaren in het aanleggen van terrassen of privé-zwembaden. Ondernemingen rekenen dan weer op ons voor de realisatie van hun groene ruimte – of het nu voor een vastgoedproject of een bedrijfsgebouw is.

Uw groene ruimte volledig aanpakken of slechts een gedeelte? U kiest. Wij brengen uw project tot een goed einde, ongeacht de grootte.

WAAR ZIJN WE ACTIEF?

Devallée houdt kantoor in de regio Dilbeek, Sint-Genesius-Rode en Waterloo, maar realiseert projecten in heel Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel. 

Ook als u buiten dit werkgebied woont, kunt u ons gerust contacteren.

EEN SAMENSPEL VAN VERSCHILLENDE INVLOEDEN

Onze medewerkers zijn niet enkel gepassioneerd door landschaps- en tuinarchitectuur. Ook geologie, sociologie, urbanisme, plantkunde, tuinbouw en kunst behoren tot het interessepallet. Deze mengelmoes van passies komt telkens weer samen in onze projecten. Zo ontwerpen we groene ruimtes waarin plaats én comfort volledig benut worden. Uw garantie op een droomtuin.

PARTICULIEREN

BEDRIJVEN

GEMEENSCHAPPEN

ZE VERTROUWEN ONS

Pierre Marcolini
Coca Cola
Pfizer
Salvay
Clinique Saint-Jean
Iris
bottom of page