top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK

PLAATST UW SPA OF BUITENZWEMBAD

EXPERT IN DE PLAATSING VAN BUITENZWEMBADEN EN SPA’S

lijn

Droomt u ook van een zwembad in uw tuin? Neem snel contact op met Christian Devallée in Dilbeek (bij Sint-Genesius-Rode en Waterloo) om uw project te bespreken!

EEN ZWEMBAD OP MAAT

Onze hoofdactiviteit in tuinaanleg van a tot z. Dat doen we voornamelijk in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel, voor zowel particuliere als professionele klanten. Maar ook in het plaatsen van buitenzwembaden en spa’s zijn we bijzonder bedreven. Elk zwembad wordt ontwikkeld in harmonie met zijn omgeving.

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow, maken we zwembaden (in polyester of gegoten beton) die zich perfect integreren in het landschap. Uw woning, tuin en zwembad vormen een harmonieus geheel waar u niet aan kan weerstaan. Contacteer ons om uw project te bespreken.

EEN COMPLETE SERVICE

Ons doel – of het nu gaat om tuinaanleg, het plaatsen van terrassen of tuinpaden – is een maatwerkservice aanbieden aan elke klant. U hebt één aanspreekpunt voor uw hele project.

Ons team zorgt ervoor dat uw buitenzwembad geplaatst wordt binnen de afgesproken planning. Daarbij nemen we het hele pakket voor onze rekening:

plaatsing van binnen- en buitenzwembaden of zwemvijvers

inplanting in de omgeving

plaatsing van zandfilters

waterbehandeling: elektrolyse met magnesiumzouten, chloorpompen, PH-regelaars…

warmtepompen om uw zwembad duurzaam te verwarmen

...

Uw team staat op elk moment tot uw beslissing en beantwoordt al uw technische vragen op een heldere manier. U gaat in zee met een ervaren partner met een jarenlange ervaring in zwembadbouw.

EEN PRIVÉSPA: HEERLIJK, TOCH?

Een spa waarin u heerlijk kunt ontspannen? Dankzij de technische knowhow van Devallée in Dilbeek installeert u probleemloos de spa van uw dromen, volledig binnen uw budget.

VRAGEN? BEL VANDAAG ONS DYNAMISCHE TEAM

REALISATIES

bottom of page