top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK:

PLAATSING TERRAS EN OPRIT VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

COMPLETE AANLEG VAN UW TERRAS EN OPRIT

lijn

Wilt u ook genieten van een subliem aangelegd terras? Contacteer dan de landschapsarchitecten van Christian Devallée in Dilbeek. Klanten van over heel België zijn welkom, maar we werken voornamelijk met een focus op Waals-Brabant, Vlaams-Brabant en Brussel. Bespreek uw project met ons!

TUSSEN BINNEN EN BUITEN

Geniet van warme avonden met vrienden en familie – of lees rustig een boek – op een fantastisch terras. Is er iets leuker dan dat? Ons team beschikt over alle kennis en vaardigheden om de plaatsing van uw terras van a tot z te verzorgen. 

Dankzij onze knowhow wordt uw terras de perfecte brug tussen uw interieur en uw buitenruimte. We geven het de vorm die u verkiest en bereiken zonder uitzondering prachtige resultaten. We gebruiken bovendien enkel materialen van topkwaliteit, die met grote zorg worden geplaatst.

ALLE SOORTEN OPRITTEN

Voor de constructie van paden op uw eigendom, kunt u ook op ons rekenen. Na een eerste gesprek stellen we verschillende voorstellen voor u op, aangepast aan uw wensen en budget. We realiseren alle opritten volgens de regels van het vak, waarbij we kwaliteitsvolle materialen gebruiken:

garagepaden

tuinpaden

paden naar uw zwembad

Uw tuinpad zal mooi in uw buitenruimte passen en een visuele meerwaarde vormen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

CONTACTEER ONS NU OM UW TERRAS OF OPRIT TE BESPREKEN!

PARTICULIEREN

BEDRIJVEN

ZE VERTROUWEN ONS

Pierre Marcolini
Coca Cola
Pfizer
Salvay
Clinique Saint-Jean
Iris
bottom of page