top of page

CHRISTIAN DEVALLÉE IN DILBEEK (VLAAMS-BRABANT):

DE SPECIALIST VOOR HET AANPLANTEN VAN UW TUIN

ALLE BEPLANTINGSWERKEN VOOR UW BUITENRUIMTE

lijn

Neem contact op met Christian Devallée in Dilbeek, expert in het aanplanten van uw tuin.

EEN PARADIJS VOL PLANTEN

Er bestaat een grote rijkdom aan planten, in alle soorten, vormen en formaten, kleuren, bloeiperiodes… Door planten en bloemen juist te combineren, creëert u een waar aards paradijs. Goed gekozen en geplaatste planten creëren bovendien intieme zones, perspectieven of kleine hoekjes in uw tuin. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertrouw op ons om ze ook effectief te realiseren. Contacteer ons!

VERSCHILLENDE VOORSTELLEN

We zijn – vanuit onze uitvalsbasis in Dilbeek, vlakbij Waterloo en Sint-Genesius-Rode – voornamelijk actief in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel. Maatwerk is dé hoeksteen van onze service. Vertel ons van welke bloemen, planten en kleuren u houdt – en van welke niet. Zo kunnen we een persoonlijk boeket voor u samenstellen met de juiste planten, struiken, bloemen en gewassen.

Door onze jarenlange samenwerking met betrouwbare planten- en bloemenkwekers, kunnen we een onberispelijke kwaliteit bieden. U kunt ons bovendien ook inschakelen voor advies over planten, als u niet bekend bent met deze materie.

ONDERHOUD VAN UW TUIN

Een struik, plant of bloemenperk vereist het nodige onderhoud. En dan spreken we niet enkel over onkruid wieden. Als u een harmonieuze, evenwichtige groene ruimte wenst, moet u uw tuin regelmatig onderhouden. 

Wij beschikken over alle nodige knowhow en vakkennis om dat volgens de regels van de kunst te doen. Eenmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks? U kiest én geniet van een tuin die schittert op elk moment.

383374fe4923116710be5054b84a589c1.jpg

HEBT U VRAGEN OF WILT U EEN AFSPRAAK INPLANNEN?
CONTACTEER ONS NU!

PARTICULIEREN

BEDRIJVEN

ZE VERTROUWEN ONS

Pierre Marcolini
Coca Cola
Pfizer
Salvay
Clinique Saint-Jean
Iris
bottom of page